Únic

Nom artístic

Cia. Martin Melinski

Públic destinatari

Familiar, a partir de 5 anys

Durada

50 min

Preu (BI+IVA)

1.452,00 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

28/03/2023

Sinopsi/Resum

Únic, un espectacle sense paraules per a tota la família. 

Martinsky, un oficinista maldestre que contínuament es fica en problemes, viu entre els pols oposats de la seva realitat quotidiana i l’ensomni de ser un artista reeixit i triomfant.
L’avorriment que la rutina li genera el porta a jugar amb els seus elements de treball per transportar-se a mons de fantasia, transformant la seva oficina en un circ on mostrar al públic les seves habilitats, i així sentir-se ple de valor i autoestima.
Aquesta realitat onírica es veu coartada quan sorgeixen els fantasmes del passat, les seves pors i pensaments limitants que el tornen a arrossegar a la realitat quotidiana de la seva oficina, i la frustració que això li genera.
Durant el desenvolupament de l’espectacle, Martinsky descobreix que l’estima i el reconeixement no arriben quan viu dins del seu món de fantasia basat en una imatge idealitzada del que ell voldria ser; sinó quan es permet ser ell mateix amb totes les qualitats i particularitats.

Fitxa artística

Creació i dramatúrgia: Martin Melinsky i Celía Ruiz / Direcció: Celía Ruiz / Interpretació: Martín Melinsky / Nin projeccions: Lenny Coupry / Veu en off: Carlos Sante /Assistència en slapstick: Jorge Mendez Glez / Producció: Martín Melinsky / Escenografia i vestuari: Mina Trapp / Música original: Paulina Violeta / Disseny d’animacions: Sara Malpi / Realització audiovisual: Lara Carretero / Disseny d’il·luminació: Daniel Noceda / Fotografia: Ana de Austria, Ishka Michocka i Valentine Riccardi / Masterització i efectes: David Martin del Yerro Casanueva

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai escènic:
    • Entre parets: 10 m d’embocadura, 8 m de fons i 6 m d’alçada (fins a vares)
    • Mínim: 7 m d’embocadura, 4 m de fons i 3 m d’alçada (fins a vares)

Consultau la resta d’especificacions tècniques a l’apartat d’Informació relacionada.

Dades muntatge i desmuntatge

Muntatge: 5 h / Desmuntatge: 2 h
Una persona per a muntatge, desmuntatge, càrrega i descàrrega.

Dades de contractació

Martín J. Melinsky Nagueblat
697 702 802
martin@melinsky.com


Informació relacionada