Partit de futbol inclusiu i estrena del format de lliga 'Insuperables'

Partit de futbol inclusiu i estrena del format de lliga 'Insuperables'

Departament de Transició, Turisme i Esports / Comunicació i Premsa
Dimecres 17 de maig
18.30 hores

Esports del Consell de Mallorca, el RCD Mallorca, la Fundació de la Federació de Futbol de les Illes Balears i la Fundación Mallorca Integra organitzen una jornada de Futbol-7 INCLUSIU. Un partit entre el Genuine RCD Mallorca i la Selecció Balear mixta amb futbolistes amb diversitat funcional intel·lectual. El partit, en el que participa una selecció dels jugadors que participen en la lliga nacional Genuine Santander, arriba a Sant Ferran per tancar la temporada i obrir una nova prelliga Balear en aquesta categoria.

Assistiran la directora insular d’Esports del Consell, Marga Portells, el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Pep Sansó, el president de la Fundació de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Biel Gelabert i Noguera, el CEO del RCD Mallorca, Alfonso Díaz, el coordinador de l'Àrea Esportiva de la Fundació Reial Mallorca, Paco Cobo, i la directora de la Fundación Mallorca Integra, Aurora Sampol Gazá.

El partit comença a les 18.30 hores i a les 19.00 hores, tres jugadors de l'equip mallorquí de primera, Abdón Prats, Iddrisu Baba i Gio González, entregaran els trofeus i saludaran la plantilla de jugadors.