Previsions del Consell (10 de desembre)

10-12-2019 / 00.00 h

Dimarts 10 de desembre

A les 09.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot assistirà a conferències al COP25 (Madrid)

A les 10.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el senador autonòmic Sr. Josep V. Marí Bosó (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 11.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants del Col·legi d'Auditors de Comptes de les Balears (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.30 hores. La presidenta Catalina Cladera, acompanyada de la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets,  presideix la reunió del Patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma (Sala de juntes del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, acompanyat del batle d'Inca, Virgilio Moreno, informa als ajuntaments de Mallorca sobre la gestió de rodatges audiovisuals, al Museu del Calçat d’Inca (Avinguda General Luque, 223)

A les 12:30 hores. El conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, assistirà als actes amb motiu de la patrona de l’Exèrcit de l’aire. (Base aèria de Son Sant Joan, Palma).

A les 13.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Santa Maria del Camí, Nicolau Canyelles (Plaça Hostals)

A les 15.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Selva, Joan Rotger, a l'ajuntament del municipi (pl. Major, 1)

A les 17.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Lloseta , Xema Muñoz, a l'ajuntament del municipi (c/ des Pou Nou, 3)

A les 18.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i presidenta de la Junta Rectora del Consorci Universitari, Bel Busquets, i el director insular de Política Lingüística, Lluís Segura, assisteixen a l’obertura de l’Any Acadèmic de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) (Sala de plens del Consell de Mallorca. C/ Palau Reial, 1)

A les 19.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a l'acte de la Nit del Turisme al Consell Insular de Menorca (Plaça de la Biosfera, 5 - Maó)