Previsions del Consell (11 de desembre)

Previsions del Consell (11 de desembre)

11-12-2019 / 09.00 h

Logo del Consell de Mallorca.

Dimecres 11 de desembre

A les 9.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la inauguració de la tercera edició de la trobada Mallorca loves MICE. (Palau de Congressos de Palma, c/ Felicià Fuster, 2, Palma).

A les 09:30 hores. Es celebra el Consell Executiu del Consell de Mallorca. Es permetrà l’enregistrament d’imatges (mut) a l’inici de la reunió. A les 10.15 hores, la presidenta del Consell, Catalina Cladera, juntament amb el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, oferirà una roda de premsa sobre el Pla d’Inversions Municipal 2019. (Sala de juntes del Consell, c/ Palau Reial, 1, Palma).

A les 09:30 hores. La directora insular de Patrimoni, Kika Coll, presideix la Ponència de Patrimoni. (Sala d'actes de la Misericòrdia, damunt la biblioteca de Cultura Artesana, Plaça de l'Hospital, 4, Palma).

A les 11.30 hores. La consellera de Territori, Maria Antònia Garcías, juntament amb el conseller d’Educació del Govern, Martí March, assisteix a la presentació de l’experiència de l’IES Madina Mayurqa en el programa Aprenentatge Servei de la Serra de Tramuntana. (IES Madina Mayurqa, c/ Miquel Arcas, 4, Palma).

A les 16:00 hores. La consellera de Presidència, Teresa Suárez, assisteix al sisè Ple del Consell LGTBI. (Aula 10 de l’Escola Balear d’Administracions Públiques (EBAP), c/ Gremi de Corredors, 10, Palma).

A les 17.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, assisteix al Ple del Consell Social de la Llengua Catalana. (Parlament de les Illes Balears, c/ del Conquistador, 11, Palma).