Previsions del Consell (13 de novembre)

Dimecres 13 de novembre

A les 11.00 hores. El director insular d'Emergències, Xisco López, presenta la tercera edició de la Cursa de Bombers de Mallorca, que es disputarà aquest diumenge 17 de novembre (Parc dels Bombers de Mallorca de Calvià. Avinguda del Rei Jaume I, 121, Santa Ponça)

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera,  la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, el conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, i el batle de Felanitx, Jaume Monserrat,  visiten i firmen un protocol per a la nova seu del Museu Marítim de Mallorca a Portocolom (Es Tancat de sa Torre, zona 20 de Sa Punta i s’Algar, carretera del Far de Portocolom) 

A les 13.00 hores. El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local acull l’acte de comiat dels Joves Qualificats que han treballat al Consell de Mallorca gràcies al programa SOIB Jove - Qualificats Entitats Locals 2018 (Sala d’Actes de la FELIB, carrer General Riera, 111, Palma).

A les 17.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteixen a la inauguració del Dijous Bo (Plaça del Bestiar. Inca)