Previsions del Consell (15 d'octubre)

15-10-2019 / 00.00 h

Dimarts 15 d'octubre

A les 10.45 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, visita l'agència B The Travel Brand (c/ Miquel Ángel, 33. Madrid)

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants de l'Institut Ignasi Villalona (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.30 hores. La presidenta Catalina Cladera rep en audiència els representants de l'ADEAF (Associació Espanyola d'Assessors Fiscals) (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, viatja a Menorca per a signar el conveni en virtut del qual l’Ajuntament de Ciutadella cedirà l’embarcació Valldemossa al Consorci Museu Marítim de Mallorca (Ajuntament de Ciutadella)

A les 12.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb el director del Departament de Membres Afiliats de l’Organització Mundial del Turisme, Ion Vilcu (carrer Poeta Joan Maragall, 42, Madrid)

A les 13.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Sostenibiitat i Medi Ambient Aurora Ribot es reuneix amb ABAQUA en una comissió de seguiment (Llar de la Juventut. c/ General Riera,111. Palma)

A les 15.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, visita el municipi d’Algaida, on coneixerà l’antic edifici de sa Peixateria, que està en rehabilitació. Després, mantindrà una reunió amb la batlessa Maria Antònia Mulet (Antic edifici de sa Peixateria, sa Placeta, Algaida)