Previsions del Consell (16 d'octubre)

16-10-2019 / 00.00 h

Dimecres 16 d'octubre

A les 10.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participen en els actes de la XV Jornada de Mercats Emissors, que compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i que se celebren a Hipotels Gran Playa de Palma.  El discurs de cloenda serà a càrrec de la presidenta Catalina Cladera ( Avinguda Fra Joan Llabrés s/n, Platja de Palma).

A les 10.00 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier De Juan, participa a la jornada "Reptes i oportunitats de les politiques socials a les Balears. Diàlegs entre les administracions i el tercer sector social" (Centre Flassaders. Palma)

A les 11.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, presentaran el projecte "Pa i pecat. Memòria de les Dones de la Misericòrdia" acompanyades per les dues investigadores que estan recollint els testimonis (Sala de premsa de la Misericòrdia)

A les 18.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a l'acte de presentació de la Piscina Coberta Municipal d'Inca amb el nom de Catalina Corró Lorente (Carrer Gabriel Alomar, 3, Inca).