Previsions del Consell (18 d'octubre)

18-10-2019 / 00.00 h

Divendres 18 d'octubre

A les 10.00 hores. La directora insular de Cultura, Maria Pastor, i la directora de la Fundació Mallorca Literària, Carme Castells, presentaran el cicle Cicle d’Oralitats TardOral, activitats entorn de la paraula dita (Sala de premsa de la Misericòrdia)

A les 14.00 hores. El president de l'IMAS i conseller de Drets Socials, Javier de Juan, assisteix a la celebració del 31è aniversari de la Llar Reina Sofia (c/ de Goya, 3. Palma)

A les 14.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la cerimònia de clausura de la XXII Challenge Vuelta Mallorca, al Restaurant Euphoria (carrer de Pare Melià, 3, Port de Pollença).

A les 17.15 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen a la reunió entre la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i les associacions hoteleres i els representants municipals del Llevant de Mallorca (Auditori de Sa Màniga, Cala Millor)

A les 19.00 hores. La directora insular de Cultura, Maria Pastor, presenta la Beateta (Esglèsia de Santa Magdalena. Palma)

A les 20.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la I Gala de l’Esport Porrerenc a l’Auditori Municipal de Porreres (carrer d’en Cerdà, 21).