Previsions del Consell (19 de febrer)

19-02-2019 / 00.00 h

Dimarts 19 de febrer

A les 9.30 hores. Reunió de la Comissió Insular de Patrimoni Històric (sala de juntes del Centre Cultural la Misericòrdia, Palma)

A les 15.30 hores. El Conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera visiten les obres que el Consell finança a Pollença  (Plaça Major, davant edifici de Sa Peixateria)

A les 16.30 hores. El Conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera visiten les obres que el Consell finança a Búger (Ajuntament de Búger)

A les 17.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles i la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, signen el nou conveni de biblioteques entre el Consell de Mallorca i l’Ajuntament (Biblioteca Municipal d’Algaida, casal Pere Capellà, carrer des Cavaliers, 22, Algaida)

A les 17.00 hores. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, es reuneix amb el Gremi de Margers per parlar de les obres de reconstrucció del tram de carretera de Caimari a Lluc (km 7 al 14,9) (Departament de Territori i Infraestructures. c/ del General Riera, 113, , Palma)

¿¿¿¿¿¿¿