Previsions del Consell (24 de febrer)

24-02-2020 / 00.00 h

Dilluns 24 de febrer

A les 10.40 hores. La presidenta Catalina Cladera visitara el municipi de Muro, amb el batle Antoni Serra. A les 10.45 hores atendrà els mitjans de comunicació. Juntament amb la vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, està previst que facin una visita a l'Arxiu Municipal i al Museu de Mallorca (Secció Etnològica). Després es reunirà amb el batle i els membres de l'equip de govern municipal. (Ajuntament de Muro. Plaça Comte d’Empúries Hug IV, 1, 07440 – Muro) 

A les 11.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, presenta la sisena Marató de roba reciclada promoguda per la Fundació Deixalles (Escola de Disseny, Carrer de l'Institut Balear 5, Plaça del Tub)

A les 11.30 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier de Juan, atendrà els mitjans de comunicació abans de la reunió del Consell Rector de l'IMAS (Seu de l'IMAS)

A les 17.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a l'acte amb motiu del Dia de record a les víctimes de la Guerra Civil i el Franquisme (Mur de la Memòria. Cementiri de Palma)

A les 17.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, es reuneixen amb les investigadores i testimonis del projecte “Pa i Pecat. Memòria de les dones de la Misericòrdia”, que ha recollit les vivències d’un grup de nines del centre (Sala de premsa de la Misericòrdia)

A les 19.00 hores, la vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra,  assisteixen a la Gala d'entrega dels IX premis Onda Cero Mallorca 2020 (Auditòrium de Palma)