Previsions del Consell (4 de març)

04-03-2019 / 00.00 h

Dilluns 4 de març

 

¿¿¿¿¿¿¿A les 10.30 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, i la presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver assiteixen al 25è. Aniversari de l'Equip de Vellesa i Família de l'IMAS (Ses Cases des Mestres Carrer Jaume I, 16 Santa Maria)

 

A les 11.00hores. La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, presenta el Visor de Paràmetres Ambientals (Sala de premsa del Consell. c/ Palau Reial,1. Palma)

 

¿¿¿¿¿¿¿A les 11.30 hores. El president del consell, Miquel Ensenyat i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, signen amb tots els batles i batlesses de Mallorca la nova subvenció per executar obres i serveis municipals (Edifici sa Quintana de Sineu)

 

A les 13.30 hores. El president Miquel Ensenyat, el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón penjaran la banderola en commemoració del 8 de març, Dia internacional de la dona. (C/Palau Reial, n 1, Palma)

A les 18.30
hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el batle de Palma, Antoni Noguera assisteixen a la inauguració del bust d'Aurora Picornell dins de la campanya "Mallorca té nom de dona" (Born del Molinar. Palma)

 

A les 19.00 hores. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, presentarà el projecte de la rotonda de Son Verí. (Oficina municipal de S’Arenal. Llucmajor)

 

¿¿¿¿¿¿¿