Previsions del Consell (cap de setmana)

19-10-2019 / 00.00 h

Dissabte 19 d'octubre

A les 09.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, inaugura la jornada “Escola en llengua catalana amb projecte plurilingüe”, que organitzen el Consell Escolar de Mallorca, la universitat de les Illes Balears i la Societat Catalana de Pedagogia amb el suport de la Conselleria d'Educació (Universitat de les Illes Balears. Edifici de Sa Riera. c/ Sant Miquel dels Sants. Palma)

A les 11.00 hores. La consellera de Presidència, Teresa Suárez, assisteix a la concelabració eucarística amb motiu de la beatificació de sor Catalina Tomàs (Església de Santa Magdalena. Palma)

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, assisteixen a la desfilada del carro triomfal de la Beata (Davant el Teatre Principal. Palma)

A les 19.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la cerimònia de lliurament de trofeus del Challenge Peguera-Mallorca (Plaça de Torà, Peguera).


Diumenge 20 d'octubre

A les 10.00 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteix a la Fira del Pebre Bord de Felanitx (plaça Peralada, Felanitx).

A les 10.00 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada pel conseller de Drets Socials, Javier de Juan, assisteix a la XXIII Fira de Tardor, del Vi i Gastronomia Local de Consell (Plaça Major de Consell)

A les 11.00 hores. El conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, assisteix a la inauguració de la 9a. Trobada Cossos d'Emergències, i visitaran l'estand dels Bombers de Mallorca (Plaça d'Orient. Inca)