Trobada Internacional de Dones Electes

Trobada Internacional de Dones Electes

Departament de Presidència / Comunicació i premsa
10 de novembre
18 h

Centre Cultural Sa Nostra. Carrer de la Concepció, 12. Palma

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, presideix 'Les Elegides', la primera Trobada Internacional de Dones Electes, un encontre organitzat pel Fons Mallorquí de Cooperació. A l'acte hi seran presents la consellera de Presidència i Funció Pública, Mercedes Garrido, i Maria Antònia Mulet, batlessa d’Algaida i presidenta del Fons Mallorquí de Cooperació.

Les Elegides: Trobada internacional de dones electes, que reunirà a Mallorca dones amb càrrecs electes de tot el món. En concret, hi participaran representants polítiques de països com Bolívia, El Líban, Palestina, Níger, El Perú, Senegal, Marroc, Suècia o Ucraïna. També hi estan convidades totes les batlesses i regidores de Mallorca.

La Trobada Internacional de Dones Electes tindrà lloc entre els dies 10 i 12 de novembre, a la seu de la Fundació Sa Nostra de Palma, al carrer de la Concepció, 12 amb l'objectiu de  fer visible la participació de les dones en la presa de decisions, crear xarxes de col·laboració i fomentar el lideratge equitatiu de gènere en la vida política i pública, essencial per aconseguir l’objectiu de desenvolupament sostenible (ODS) 5 de l’Agenda 2030