Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

La formació és un instrument fonamental perquè els treballadors i treballadores puguin adquirir les competències necessàries per millorar la qualitat del servei que ofereixen a la ciutadania. 

Amb aquesta finalitat, oferim accions formatives de diferents àrees o temàtiques per facilitar l'actualització i el perfeccionament continu del personal al servei dels ajuntaments i de les mancomunitats de Mallorca.

Les temàtiques de les accions formatives es divideixen en dues branques:

  • Accions formatives sobre temes relacionats directament amb el funcionament i la gestió de l’administració pública, com són els de l’àrea jurídica, l’àrea econòmica i financera o la de gestió energètica i, obres i serveis.
  • Accions formatives sobre l’ús de les eines i les aplicacions informàtiques necessàries per gestionar els serveis dels ajuntaments i les mancomunitats.

A més de les accions formatives d’aquestes àrees, el catàleg s’amplia i modifica segons les necessitats que es presenten i de les demandes, interessos i mancances que es detecten en les enquestes de necessitats formatives.

Les instruccions sobre el nostre funcionament es troben a l'apartat Documents relacionats. Els documents associats a cada acció formativa es troben a apartat Accions formatives obertes.

Accions formatives obertes

Documents relacionats

Enllaços relacionats