Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca impulsa una campanya de turisme responsable per a Platja de Palma en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma

El Consell de Mallorca impulsa una campanya de turisme responsable per a Platja de Palma en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma

(17/05/2024)

Compta amb el suport de l'Associació d'Hotelers de Platja de Palma i també de l'associació empresarial Palma Beach

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma, complint amb el ferm compromís de consolidar Mallorca com a destí de turisme responsable, han unit esforços per a promoure una campanya conjunta en favor d'un turisme responsable i sota el lema “Diverteix-te amb Respecte”. A partir d'aquesta setmana i al llarg dels pròxims mesos la campanya estarà visible en espais públics de gran visibilitat en la zona de Platja de Palma.
El conseller de Turisme del Consell de Mallorca, José Marcial Rodríguez Díaz, ha assistit a la presentació de la campanya aquest matí en Platja de Palma i ha defensat l'impuls d'aquesta mena d'accions “per a fomentar un turisme responsable en els nostres destins, amb l'objectiu de conscienciar de la necessitat d'un comportament cívic per part de tots perquè tots gaudeixin del destí i de l'entorn en un clima de convivència i respecte mutu”.
La campanya estarà visible en diferents espais exteriors, com OPIS (Objecte Publicitari Il·luminat) i tanques en zones de màxima afluència de gent. També hi haurà difusió a través d'altres canals, com a xarxes socials.
Per part seva, el primer tinent d'alcalde de Palma, Javier Bonet, destaca que aquesta actuació és el fruit de "la coordinació entre les institucions", i ha agraït l'aposta del Consell de Mallorca per "treballar conjuntament amb la idea de potenciar el turisme responsable i a favor de Platja de Palma com a destí de qualitat i excel·lència”.
Aquesta acció és una altra de les iniciatives que estan vinculades al Compromís per un Turismes Sostenible de Mallorca, Pledge, presentat el mes de novembre passat i que ja té un important nombre d'entitats i institucions adherides: des de la OMT fins a les diferents administracions de l'illa, passant per entitats privades, empreses i associacions de diferent índole.
Una de les claus del Pledge és que, a més de promocionar treballar la marca Mallorca en l'exterior, també es duen a terme accions des de dins per a arribar tant als visitants que ja estan a Mallorca com als residents. L'objectiu: la protecció, la regeneració i la preservació de l'illa.
La campanya s'inicia ara en Platja de Palma i, en breu, també es posarà en marxa una altra en la zona de Calvià-Magaluf. En totes elles presenten el clar missatge que tothom és benvingut i de tots s'espera un comportament cívic.