Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca ofereix aparcament gratuït als espectadors del Teatre Principal de Palma per fomentar la cultura

El Consell de Mallorca ofereix aparcament gratuït als espectadors del Teatre Principal de Palma per fomentar la cultura

(05/12/2023)

Durant la programació de Nadal, els clients del Teatre Principal podran gaudir de dues hores gratuïtes als subterranis de Plaça Major, Via Roma i Antoni Maura 

El Consell de Mallorca ofereix aparcament gratuït als espectadors del Teatre Principal de Palma durant la programació de Nadal. Del 20 de desembre de 2023 al 4 de gener de 2024, els clients de la sala pública podran gaudir de dues hores gratuïtes als subterranis de Plaça Major, Via Roma i Antoni Maura. Aquesta mesura pretén facilitar l’accés a la cultura als mallorquins durant les festes de Nadal i ha estat possible gràcies al conveni que s’ha signat amb l’Ajuntament de Palma. 

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha presentat avui el conveni i ha explicat que "es du a terme durant les pròximes setmanes perquè s'han programat tot un seguit d'espectacles de caràcter familiar. L'objectiu és incentivar les famílies de Mallorca a què vagin al teatre i que no hagin de pagar l'estacionament dels seus vehicles". A més, Roca ha donat les gràcies a l'Ajuntament de Palma per la seva bona predisposició des del dia que es va proposar la iniciativa: "el cost de la campanya serà assumit al 50% pel Consell de Mallorca i al 50% per l'SMAP", ha detallat.

 

Set espectacles familiars

La programació nadalenca del Teatre Principal s’iniciarà amb el tradicional Concert de Nadal dels cors, que tendrà lloc en dues funcions, el dimecres 20 i el dijous 21 de desembre: ambdós dies a les 20 hores. El Cor del Teatre Principal i els tres cors filials (Petitons, Infantil i Juvenil) oferiran un concert especialment pensat per a gaudir en família i on no faltaran les nadales tradicionals d’aquestes festes.

El divendres, 22 de desembre, a les 20 hores, el Teatre Principal acollirà el concert d’El Messies de Händel, que serà protagonitzat per les corals Ars Antiqua i l’Orfeó Ramon Llull, així com nombrosos cantaires que participaran a nivell individual. La mezzosoprano Mar Campo, el tenor Toni Aragón i el baix Joan Miquel Muñoz, així com una orquestra de cambra dirigida per Fernando Marina, completaran l’elenc d’aquest clàssic nadalenc.

El musical Les quatre estacions ja no són el que eren arriba el dijous, 28 de desembre, a la sala pública. És un espectacle familiar on la famosa composició d’Antonio Vivaldi pren un nou aire, més divertit, que combina videocreacions, teatre i música en directe: un espectacle ideal per a tota la família. La funció serà el dijous 28 de desembre a les 18 hores.

Dins les festes nadalenques no podia tampoc faltar un espectacle de circ. Al Teatre Principal aquest arribarà de la mà de la companyia Nueveuno amb Suspensión, un espectacle de circ contemporani que es podrà veure el dissabte, 30 de desembre, a les 18 hores.

La companyia Escalante Centre d’Arts Escèniques-LaMar tancarà la programació nadalenca amb Peter Pan. El clàssic de James Barry cobra vida en aquesta nova producció que aquesta companyia valenciana ens oferirà el dimecres, 3 de gener, i el dijous, 4 de gener, a les 18 hores.