Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca organitza una trobada amb professionals del sector per impulsar el producte mallorquí

El Consell de Mallorca organitza una trobada amb professionals del sector per impulsar el producte mallorquí

(23/02/2024)

La plataforma Oficina Accelera Pime Rural reuneix els productors de Mallorca amb la nova empresa emergent Producte d'Aquí per impulsar la venda en línia

El Consell de Mallorca organitza una reunió de ramaders, pagesos i artesans amb l’empresa emergent mallorquina Producte d’Aquí per impulsar la venda en línia de productes de quilòmetre zero. La iniciativa «Networking: Producte Mallorquí» cerca establir el contacte entre tots dos sectors per adaptar la venda a la transformació digital i fomentar el consum de productes mallorquins.

La plataforma de la institució insular, Oficina Accelera Pime Rural, ha convidat els empresaris del projecte Producte d’Aquí a presentar el funcionament del seu servei als productors. La start up proposa que el consumidor tingui l'oportunitat de fer una selecció de productes locals disponibles en el seu web i gestionar l'enviament perquè l'usuari les rebi.

El conseller, Antoni Fuster, ha destacat el caràcter essencial de la reunió per fer que «la matèria primera i les marques de la nostra terra siguin reconegudes més enllà dels llocs locals i permeti que els productors coneguin una nova opció per estendre’n l’abast».

Per la seva banda, la directora insular de Projectes Estratègics, María Elena Jaume, ha explicat que «la trobada ofereix informació als productors locals sobre la plataforma com a complement del seu negoci per augmentar les vendes».

D'aquesta manera, els participants han pogut tenir un primer contacte i decidir, segons els seus interessos i necessitats, la col·laboració entre ells per afavorir el desenvolupament del sector econòmic local.