Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca participa en la Setmana Europea de la Mobilitat

El Consell de Mallorca participa en la Setmana Europea de la Mobilitat

(21/09/2023)

L’objectiu d’aquesta activitat és fer els desplaçaments per anar a la feina de la manera més sostenible possible

El Consell de Mallorca participa en la Setmana Europea de la Mobilitat amb l'Ajuntament de Palma i us convida a participar en l'activitat anomenada «El Repte». L'objectiu d'aquesta activitat és fer els desplaçaments per anar a la feina de la manera més sostenible possible.

Amb motiu de la celebració del Dia Europeu sense Cotxes, que té lloc aquest divendres 22 de setembre, el Consell de Mallorca s'ha sumat a la iniciativa "El Repte" amb la finalitat que el màxim de treballadors de la institució insular optin per un mitjà de transport alternatiu al cotxe particular per anar a fer feina divendres.

"El Repte" és un concurs entre centres de feina, siguin empreses, administracions o entitats, que han de mobilitzar el nombre més gran de treballadors perquè el Dia sense Cotxe utilitzin altres mitjans de transport com ara anar a peu, en bicicleta, en tren o, fins i tot, compartint cotxe. S'hi poden inscriure els centres de feina i els treballadors. Des de la institució insular animam a tots els ciutadans a participar-hi. Si us inscriviu, participareu en un sorteig amb molts de premis.

Així mateix, des del departament de Mobilitat recordam que demà 22 de setembre seran gratuïts els viatges en bus urbà, tren i metro sense la necessitat de disposar de Targeta Ciutadana o Intermodal.

Més informació fent clic aquí.

Animau-vos!