Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca promocionarà dos esdeveniments de música i cinema a l'ITB de Berlín

El Consell de Mallorca promocionarà dos esdeveniments de música i cinema a l'ITB de Berlín

(04/03/2024)

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, destaca que l'oferta cultural de qualitat suposa una eina fonamental dins de l'aposta pel turisme responsable

El Consell de Mallorca promociona l'illa a fira internacional de Turisme de Berlín (ITB) amb dos esdeveniments de música i cinema. La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha detallat que es tracta del Festival Cap Rocat i del Evolution Mallorca International Film Festival. 

La vicepresidenta i consellera ha recordat que la línia estratègica de la promoció i gestió del turisme de l'illa es basa, en gran part, en la responsabilitat. Per tant, Roca ha assegurat que "l'oferta cultural de qualitat suposa una eina fonamental dins aquesta aposta". De fet, ha destacat que la col·laboració público-privada és molt efectiva en aquest cas, ja que es poden acostar propostes molt novedoses i exitoses. Els dos esdevieniments compten amb la col·laboració econòmica del Consell de Mallorca i amb cessió d'espais. 

Roca destaca que "el festival de música clàssica Cap Rocat és tota una oportunitat per a Mallorca per convertir-se en l'epicentre mundial de la lírica: artistes de primer nivell i un entorn natural inigualable situen l'illa i el festival com a una de les grans cites musicals de l'estiu europeu".

L'altre esdeveniment que promocionarà el Consell de Mallorca a la fira de turisme internacional és l'Evolution Mallorca International Film Festival: "una gran cita de llargmetratges, documentals i pel·lícules de tot tipus que situen Mallorca, en temporada baixa, en el centre de la cultura cinematogràfica i en el punt de trobada dels cineastes més talentosos del món", ha dit Roca.

Ambdós esdeveniments, tant el Festival Cap Rocat com l'Evolution Mallorca International Film Festival, explicaran, en primícia, les seves novetats i programes a l'ITB de Berlín el pròxim dimecres, 6 de març, gràcies a la institució insular.