Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell destina una subvenció de 700.000 euros per sufragar les despeses d’entitats i clubs esportius 

El Consell destina una subvenció de 700.000 euros per sufragar les despeses d’entitats i clubs esportius 

(21/02/2024)

Aquest dimecres s’obre una convocatòria per tal que les entitats sense ànim de lucre poden optar a un ajut de fins a 3.000 euros per cobrir despeses associades a organització d’esdeveniments, material o trofeus, entre d’altres

El Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Esports del Consell de Mallorca ha publicat una nova convocatòria de subvencions dirigida al teixit esportiu mallorquí, consistent en un ajut de fins a 3.000 euros per a entitats i clubs. La subvenció, d’un total de 700.000 euros, té per objecte fomentar la pràctica esportiva, mitjançant el suport a les despeses necessàries per dur-la terme. 

La convocatòria, que es va publicar ahir en el BOIB, obre el termini de sol•licitud des de dimecres 21 de febrer i té com a data límit el 20 de març. L’objectiu és fomentar la pràctica esportiva i els hàbits de vida saludables, apropar l’esport a la societat mallorquina i ajudar econòmicament a les entitats sense ànim de lucre que aposten per aquesta finalitat.

Poden optar a aquesta convocatòria clubs esportius sense ànim de lucre que promocionin la pràctica esportiva regular de nins i nines en edat escolar dins de l'àmbit federat, altres entitats pertanyents al programa «Jocs esportius escolars» –no competitiu– de la institució i a organitzadors d’esdeveniments. 

El Consell vol donar suport a la cobertura de les despeses derivades de l'organització d'esdeveniments; la roba esportiva específica necessària i el material esportiu fungible específic necessari per al desenvolupament de l'activitat esportiva; les despeses federatives per conceptes d'afiliació, tant a nivell nacional com internacional; i les despeses derivades d'allotjament, de transport i de manutenció d'esportistes, de tècniques i de directives per assistir a campionats, tornejos o de similars de caràcter autonòmic, nacional o internacional, inclosos als calendaris federatius oficials. 

El director insular d’Esports, Toni Prats, ha comentat que «aquests ajuts són molt necessaris perquè el principal gruix del teixit esportiu és un voluntariat, com ara clubs o associacions de foment de l’esport escolar. És un col•lectiu amb una dedicació important a la formació esportiva i en valors». 

Informació i sol•licitud: https://seu.conselldemallorca.net/fitxa?key=146577