Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El conseller Guillermo Sánchez presideix el primer Consell Rector de la legislatura

El conseller Guillermo Sánchez presideix el primer Consell Rector de la legislatura

(20/09/2023)

La constitució d’aquest òrgan de l’IMAS s’ha dut a terme avui a la sala de plens del Consell de Mallorca

Ja s’ha constituït el nou Consell Rector de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) d’aquesta legislatura 2023-2027. La sala de plens del Consell de Mallorca ha acollit aquesta primera reunió, que ha estat presidida pel conseller executiu de Benestar Social i president de l’IMAS, Guillermo Sánchez. 

Per part de l’IMAS també hi han assistit la seva vicepresidenta,  Maria Magdalena Garcia, i els responsables de les diferents direccions insulars: Rosa Llobera (Atenció Sociosanitària), Apol·lònia Socias (Serveis Socials, Infància i Família), Andreu Jaume Castañer (Inclusió Social), Magdalena Ramis (Centres i Programes d’Atenció Integral a l’Adolescència), Catalina Mascaró (Atenció Comunitària i Promoció de l’Autonomia Personal), i Francesca Rigo (Atenció a Persones amb Discapacitat). 

Durant la reunió, l’equip directiu de l’IMAS ha informat d’algunes de les actuacions dutes a terme durant aquest primer trimestre de la legislatura. 

El Consell Rector de l’IMAS és el màxim òrgan de govern de la institució, que es reuneix periòdicament i que està integrat per l’equip directiu de l’IMAS, la secretaria delegada i la interventora general de l’IMAS i un membre de cada partit polític amb representació al Consell de Mallorca.