Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

Èxit de visitants en l’estrena a la Nit de l’Art de Palma al Palau del Consell

Èxit de visitants en l’estrena a la Nit de l’Art de Palma al Palau del Consell

(25/09/2023)

L'aforament de totes les visites va ser complet i, per això, es va decidir ampliar l’horari programat inicialment

El Palau del Consell ha tengut una gran estrena a la Nit de l’Art de Palma amb un èxit de participants. Totes les visites guiades, que es varen organitzar entre les 18 h i les 22 h de dissabte, comptaren amb un aforament complet. De fet, es va decidir allargar una hora més les visites per la gran afluència de gent d’aquesta proposta cultural impulsada per la institució insular. 

Durant la vetllada d’aquesta edició de la Nit de l’Art, es va organitzar una exposició en el vestíbul del Palau del Consell per mostrar a la ciutadania tres obres del fons propi de la institució. A més, es varen fer visites guiades per la col·lecció pictòrica de l'edifici. La seu de l'antiga Diputació Provincial de les Illes Balears disposa de pintures de procedència i d'autors molt diversos, com poden ser Fausto Morell, Joan Bauzà o Ricard Anckerman. Més de 320 persones varen poder gaudir d'un recorregut guiat, cada 20 minuts, per les diferents sales de la planta noble del Palau i descobrir els secrets més ocults de les pintures de la institució. A més, també hi va haver música en directe amb el pianista Miquel Estelrich. 

Una activitat amb l’objectiu d’acostar la cultura i el patrimoni de la institució insular a tots els mallorquins i que es repetirà en properes edicions. D’altra banda, des de la institució insular recorden que l’edifici del Palau obre les portes a centres educatius, associacions i grups de particulars i els ofereix visites guiades per acostar la institució a tota la població i poder-ne conèixer el funcionament i els serveis que presta a la ciutadania i als ajuntaments.