Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

La vicepresidenta Ribot inaugura la Jornada sobre Deixalleries en el marc de les Trobades tècniques sobre residus amb els ajuntaments

La vicepresidenta Ribot inaugura la Jornada sobre Deixalleries en el marc de les Trobades tècniques sobre residus amb els ajuntaments

Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient
Dimarts 5 d’octubre
9.00 hores
Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca, TIRME, carretera de Sóller, Palma

La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, el director insular de Residus, Juan Carrasco, presenten la Jornada sobre Deixalleries en el marc de les Trobades tècniques sobre residus amb els ajuntaments. 

A l’acte també hi assistiran el director general de Residus i Educació Ambiental del Govern de les Illes Balears, Sebastià Sansó, el cap del Servei de Residus del Govern de les Illes Balears, Miquel Colom, la directora general de Recursos Hídrics del Govern de les Illes Balears, Joana Garau, la cap del Servei d'Assessorament Ambiental de la Comissió Balear de Medi Ambient de les Illes Balerars, Margarita Femenia i Montse Ruiz com a representant del Departament de Territori del Consell de Mallorca.

*Abans de començar la reunió, la consellera Ribot i el director insular Carrasco faran declaracions. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la jornada.