Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (11 de desembre)

11-12-2018 / 00.00 h

Dimarts 11 de desembre

 

A les 09.00 hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado assisteix a les I Jornades de Gènere i Pobresa (Centre Flassaders, Palma)

 

A les 10.00 hores, El president del Consell, Miquel Ensenyat, rep en audiència els representants de l’associació Ball Mallorquí l’Assumpció, Parado de Valldemossa i Cofradia Pink (Sala d’audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

 

A les 10.30 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, signa amb el batle de Banyalbufar, Mateu Ferrà el conveni de restauració De la Torre des Verger (Torre de Ses Ànimes) (Ajuntament de Banyalbufar)

 

A les 11.00 hores. El president Ensenyat rep en audiència els representants de l’Associació Xinesa Illes Balears (Sala d’audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

 

A les 12.00 hores. El president Miquel Ensenyat rep en audiència el nou Cap de la Guàrdia Civil a Balears, Coronel Alejandro Hernández (Sala d’audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

 

A les 14.30 (hora estimada). El president del Consell, Miquel Ensenyat; la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, assistiran al debat per a l'aprovació de la Llei de Camins i Rutes Senderistes de Mallorca i Menorca (Sala de Plens del Parlament de les Illes Balears)

 

A les 16.00 hores. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, assisteixen a la Jornada de presentación de l’Estratègia de Paisatge del Consell de Mallorca (Sala d’actes del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears. Palma)

 

A les 19.00 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, acompanyat del conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, presideix l’acte de lliurament dels pimers Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social 2018 (Teatre Principal. Palma)

¿¿¿¿¿¿¿