Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (13 de desembre)

13-12-2019 / 00.00 h

Divendres 13 de desembre

A les 09.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, inaugura la trobada de bibliotecaris de Mallorca (Casal de Cultura de Maria de la Salut)

A les 12.00 hores. La consellera de Presidència, Teresa Suàrez; la batlessa de Porreres, Xisca Mora, el representant de la promotora del Concert, Maties Garau, i integrants dels grups musicals Anegats i Gran Orquesta Republicana, atendran els mitjans de comunicació per presentar el Concert de la Diada de Mallorca 2019 (Pati del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a l’acte institucional de  Illes Balears (Plaça de Cort. Palma)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, presenta la instal.lació del Betlem de Ses Caputxines (Convent de Ses Caputxines de Palma. C/ Caputxines, 14)

A les 13.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, asisteix al dinar de Nadal de les associacions de Persones Majors de la Part Forana (Binicomprat. Algaida)

A les 18.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la Gala de l'Esport Balear (Palau de Congressos. Palma)

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a l'acte d'agermanament entre els municipis d'Artà i Os de Balaguer (Ajuntament d'Artà)

A les 19.00 hores. La consellera de Presidència, Teresa Suárez, assisteix a la taula rodona "La resistència de la dona sahrauí i la seva lluita pels drets humans i la pau" organitzada pel Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació (Sala de plens del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)