Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (27 de novembre)

27-11-2019 / 00.00 h

Dimecres 27 de novembre

 

A les 10.30 hores. La consellera de Territori, Maria Antònia Garcías, i el director gerent de l'Agència de Defensa del Territori, Bartomeu Tugores, presenten la memòria de l'Agència corresponent a l'any 2018 (Sala de premsa de la FELIB. c/ General Riera, 111. Palma)

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, participa a la Conferència de Presidentes i Presidents dels Consells Insulars i el Govern de les Illes Balears (Palau Saura. c/ del Santíssim, 2. Ciutadella)

A les 11.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en la roda de premsa organitzada per la Plataforma d’Informació i Acompanyament dels Francòfons (PAIF) sobre els projectes per a un turisme francòfon exigent (Marigan Clinic - La Rambla, 15, 1r, Palma)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, visitaran la Cova de Ramon Llull on s’hi realitzen tasques de millora de l’entorn i presentaran la nova senyalització acompanyades de la batlessa d’Algaida, Maria Antonia Mulet (Trobada a la porta d’accés al Santuari de Cura)

A les 13.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix al II Foro Illeslex Abogados “Thomas Cook: conseqüències i lliçons”, organitzat pel Cercle d’Economia. (Hotel GPROValparaiso C/ Francesc Vidal i Sureda, 23, Palma)

A les 19.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a La Nit del Cooperativisme (Ca n'Oleo. Palma)

A les 20.15 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada de la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presideix la I Gala de Premis Mallorca de Cinema (Teatre Principal de Palma. c/ de la Riera, 2. Photocall obert a partir de les 19.30)