Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (29 de novembre)

29-11-2019 / 00.00 h

Divendres 29 de noviembre

 

A les 09.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, obre el Pitching que ha organitzat la Direcció Insular de Cultura del Consell de Mallorca per a presentar els espectacles i activitats que estan incloses al Catàleg d’Activitats Culturals (La Farinera de Llubí. C/ de la Farinera)
 
A les 09.30 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier de Juan, inaugura la jornada Dia de la Infància  organitzada per l'àrea d'Infància i Família de l'IMAS (Sala d'actes de l'edifici Son Lladó. UIB. Cra. de Valldemossa, km 7.5,)

A les 10.00 hores. La consellera de Territori, Maria Antònia Garcías, participa a la jornada sobre arquitectura "Urbana 02:La Ciutat Productiva" (Museu del Calçat i la Indústria. Inca)

A les 10.45 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a la presa de possessió del nou Comandant General de les Illes Balears (La Almudaina. Palma)

A les 11.00 hores. Reunió del Consell de Direcció de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca (Sala de Reunions de l’Agència. Edifici “Llar de la Infància”, carrer General Riera, 113. Palma)

A les 11.30 hores. Reunió de la Comissió d'Ordenació del Territori i Urbanisme de Mallorca (Sala de juntes. Llar de la Infància. c/ General Riera, 113)

A les 12.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i el director de la Mallorca Film Commission, Pedro Barbadillo, participen en la roda de premsa de presentació de la sèrie Mentiras d'Antena 3, produïda per Atresmedia Studios (Terrassa del Museu Es Baluard)

A les 12.45 hores. La presidenta Catalina Cladera, i la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, visiten les instal·lacions de Mac Insular (c/ Romaní, 2. Polígon Ses Veles)

A les 13.45 hores el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, clausura l’acte (Sala d'actes del Centre d'Informació i Educació Ambiental del Parc de Tecnologies Ambientals de Son Reus, Palma)

A les 18.30 hores. La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, inaugura el Betlem de la Misericòrdia (La Misericòrdia. Plaça de l'Hospital, 4. Palma)

A les 18.45 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a la inauguració de la XVIII Diada dels Economistes 2019 (Hotel Son Vida. Palma)

A les 19.00 hores. Els consellers de Turisme i Esports, Andreu Serra, i de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteixen a la II Edició Premis Essentially Mallorca (Club de Mar, Moll Pelaires s/n, Palma)