Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Catalina Cirer celebra, amb els residents d'Huialfàs, els tradicionals pancaritats a Crestatx

Catalina Cirer celebra, amb els residents d'Huialfàs, els tradicionals pancaritats a Crestatx

(28/04/2015)

La consellera de Benestar Social i el batle han assistit a la romeria i la missa a l’oratori de sa Pobla

La consellera de Benestar Social i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Catalina Cirer, juntament amb la coordinadora de l’àrea de Gent Gran de l’IMAS, Ana Belén Velasco, i el batle de sa Pobla, Biel Serra, ha assistit aquest migdia a la celebració del pancaritats que els usuaris de la residència Huialfàs del Consell de Mallorca han duit a terme a l’oratori de Crestatx a sa Pobla.

 

La celebració, que substitueix les tradicionals romeries que es duen a terme després de Pasqua, ha consistit en una missa i un posterior dinar que s’organitza cada any i en el que han participat els residents, treballadors i voluntaris de la residència.

 

Cirer també ha estat acompanyada pel regidor de Tercera Edat del municipi, Joan Villalonga i el director de la residència Tomàs Alias.

 

La residència d’Huialfàs és un dels centres residencials per a persones majors que gestiona el Consell de Mallorca. Té 60 places, de les quals la meitat són per a persones depenents i altres tres places de centre de dia.