Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca es reuneix amb IBClusters per reforçar la col·laboració

El Consell de Mallorca es reuneix amb IBClusters per reforçar la col·laboració

(19/05/2016)

Després d’aquesta trobada s’ha fixat un calendari de reunions periòdiques i s’han establerts diverses línies de col·laboració en projecte d’economia del coneixement.

Amb la intenció de reforçar la col·laboració entre el Consell de Mallorca i IBClusters, s’han reunit avui de matí representants de les dues parts a la seu de la institució insular. 

 

Per part del Consell de Mallorca han assistit a la trobada el president Miquel Ensenyat, el conseller d’Economia i Hisenda Cosme Bonet, la conseller de Funció Pública i Modernització i la directora insular de Modernització i Innovació Gemma Martín. L’IBClusters ha estat representat pel president Jaume Monserrat, el vicepresident primer Luis del Olmo, el secretari Tolo Gomila, la gerent del Bioib Mariela Adrover, el vocal d’IBClusters Tomeu Alorda, el vocal d’IBCusters Joan Miquel Matas i la portaveu Sílvia Delgado.

 

Durant la reunió s’han concretat un calendari de reunions bimensuals entre el Consell de Mallorca i IBClusters per mantenir un intercanvi fluït de propostes i iniciatives. També s’ha plantejat aprofundir en la col·laboració de projectes com smart island o en la possible promoció turística per part del Consell de Mallorca.

 

El president Miquel Ensenyat, ha declarat en sortir de la reunió “necessitam una transició cap a una econòmica amb base local, amb responsabilitat social i sostenible”. Igualment ha afegit”la Recerca, el Desenvolupament i la Investigació (R+D+I) són un eix prioritari en la nova estratègia per un desenvolupament sostenible”.