Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Maria Salom visita les obres de la nova passarel·la per a vianants i l’aparcament a Deià, que finança el Consell de Mallorca

Maria Salom visita les obres de la nova passarel·la per a vianants i l’aparcament a Deià, que finança el Consell de Mallorca

(20/03/2015)

La presidenta de la institució insular, acompanyada de la batlessa Magdalena López, ha destacat que «és una obra extraordinàriament important per als veïnats del municipi i per als turistes que el visiten»

La presidenta del Consell, Maria Salom, ha visitat avui les obres per construir una passarel·la per a vianants i una zona d’aparcament a Deià, finançades  íntegrament per la institució insular  i que  conclouran en un mes.

 

Maria Salom ha recorregut una part del passeig, acompanyada de la batlessa de Deià, Magdalena López, qui ha explicat la millora que suposa per al poble la nova passarel·la. També hi han assistit el conseller de Cooperació Local, Bernardí Coll; el vicepresident de l’IMAS i conseller insular, Jaume Crespí, i la directora insular de Relacions Institucionals, Maribel Crespí.

 

Maria Salom ha explicat que «es tracta d’una obra amb un pressupost de més de 600.000 euros, extraordinàriament important per als veïnats de Deià i també per als turistes que visiten el poble. La passarel·la al voltant de la carretera donarà seguretat als veïnats.»  

 

El projecte ha consistit en la construcció d’una passarel·la d’uns 620 metres de longitud, des de les escales de Can Borino fins a Can Quet, a l’entrada del municipi per la carretera de Valldemossa. El projecte ha inclòs també una zona d’aparcament per a uns vint cotxes i la parada de l’autobús. Amb aquesta obra, els veïnats disposaran d’una zona de passeig des de l’encreuament de la cala de Deià fins a Can Quet, sense el perill que suposen els vehicles que circulen per la carretera.

 

Les obres tenen un pressupost de 664.169 euros, que es finançaran en dues anualitats, i formen part de la convocatòria de subvencions adreçada als ajuntaments amb una població inferior als 20.000 habitants del any passat.