Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

11 carreteres continuen tallades al trànsit a causa de les inundacions d’aquest dimarts al Llevant de Mallorca

11 carreteres continuen tallades al trànsit a causa de les inundacions d’aquest dimarts al Llevant de Mallorca

(10/10/2018)

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca segueix al minut les tasques de manteniment i neteja de les vies afectades.

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca reporta a les 13.45 hores un total d’11 carreteres que pateixen talls a causa de les inundacions que ahir vespre varen provocar les pluges a diverses poblacions del Llevant de Mallorca, sobretot, en els municipis de Sant Llorenç des Cardassar, Son Servera i Artà.

Les carreteres que es troben afectades per les inundacions són: l’Ma-12, que va de Son Serra de Marina a la  Colònia de Sant Pere; l’Ma-15f, que passa pel nucli de població de Sant Llorenç des Cardassar; l’Ma-3323 de Manacor a Sant Llorenç des Cardassar; Ma-3333 entre Artà i Betlem; Ma-3334 d’Artà a Sant Llorenç des Cardassar; Ma-4021 de Manacor a Son Carrió; Ma-4022 entre Son Carrió i Sant Llorenç des Cardassar; Ma-4023, que uneix Son Servera i Porto Cristo; Ma-4030 de Sant Llorenç a Son Servera; Ma-4041 d’Artà a s’Era de Pula i la Ma-4042 d’Artà a Canyamel. 

Per altra banda, s’ha establert trànsit alternatiu, a més, a un altre tram de l’Ma-12, a la Ma-3331 de la Colònia de Sant Pere i la Ma-4031 que va de l’Ma-15 a Son Servera. 

Pel que fa a les infraestructures afectades cal destacar el pont de la Ma-12 (km 0,8) d’Artà a Can Picafort, que s’ha esfondrat; i el pont de la Ma-4023 de Porto Cristo a Son Servera, del qual s’ha vist afectat el ferm de l’asfalt.  

Per a les tasques de recuperació de tots aquests punts el Consell de Mallorca ha mobilitzat un total de 70 efectius i 17 màquines s’han desplaçat a la zona. Des de la institució insular es treballa per restablir la normalitat tan aviat com sigui possible i demana als ciutadans que evitin circular per les zones afectades. 

El Departament de Territori i Infraestructures lamenta les morts causades per les inundacions i vol transmetre el condol a familiars i amics. El Consell de Mallorca ha fet un minut de silenci a totes les seves seus en senyal de dol i solidaritat amb les víctimes, els seus familiars i amics, i amb tots els afectats per les inundacions al Llevant de Mallorca. 

Podeu seguir l’estat de la xarxa viària al visor de carreteres del Consell de Mallorca al visor https://t.co/L39Dqotmeb i al compte de Twitter: @carreteres."