Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

26 municipis de Mallorca participen a la II Ruta del Vidre

26 municipis de Mallorca participen a la II Ruta del Vidre

(27/02/2019)

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el gerent de zona d’Ecovidrio, Roberto Fuentes, han presentat la segona edició de la Ruta del Vidre que enguany arribarà als 26 municipis de Mallorca. D’aquesta manera s’amplia en nou el nombre de pobles participants respecte del 2018.

                

Concretament s’ha dissenyat una ruta circular que començarà aquest dissabte 2 de març i s’allargarà durant quatre setmanes, durant les quals es visitaran els municipis de Sa Pobla, Montuïri, Porreres, Vilafranca, Algaida, Sóller, Valldemossa, Llubí, Sineu, Costitx, Lloseta, Santa Maria, Campanet, Sencelles, Binissalem, Bunyola, Llucmajor, Petra, Marratxí, Esporles, Andratx, Puigpunyent, Estellencs, Banyalbufar, Fornalutx i Deià.

 

L’objectiu principal és sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de reciclar envasos de vidre, augmentat les dades de recollida selectiva i evitar impropis. Per això, durant la ruta itinerant dos educadors ambiental duran a terme tallers per ensenyar a separar bé els residus de vidre.

 

A més, també es durà a terme un estudi a través del qual s’avaluaran els hàbits de reciclatge a les llars i establiments hotelers dels municipis participants. Unes dades que serviran per posar en marxa diferents plans de conscienciació adaptats a cada poble.