Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

4 carreteres quedaran tallades al trànsit aquesta nit a causa de les inundacions d’aquest dimarts al Llevant de Mallorca

4 carreteres quedaran tallades al trànsit aquesta nit a causa de les inundacions d’aquest dimarts al Llevant de Mallorca

(10/10/2018)

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca segueix les tasques de manteniment i neteja de les vies afectades.

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca informa que a les 19 hores un total de 4 carreteres quedaran tallades tota la nit fins que demà de matí es puguin reprendre les tasques de neteja i millora de les vies i valorar de nou el seu estat.

Les carreteres que continuen tancades per les inundacions són: l'Ma-12, que va de Son Serra de Marina a la Colònia de Sant Pere; l'Ma-4023, que uneix Son Servera i Porto Cristo; l'Ma-4041 d'Artà a s'Era de Pula i la Ma-4042 d'Artà a Canyamel. A més a més, l'Ma-15f, que passa pel nucli de població de Sant Llorenç des Cardassar, on hi ha situada la Guàrdia Civil per controlar l'accés al poble pateix restriccions de trànsit.

Ja s'han pogut reobrir durant aquest dimecres l'Ma- 3322, de Manacor a Son Serra de Marina; l'Ma-3323, de Manacor a Sant Llorenç des Cardassar; Ma-3333 entre Artà i Betlem; Ma-3334 d'Artà a Sant Llorenç des Cardassar; Ma- 4020, de Manacor a Porto Cristo; Ma-4021 de Manacor a Son Carrió; Ma-4022 entre Son Carrió i Sant Llorenç des Cardassar; Ma-4030 de Sant Llorenç a Son Servera i la Ma-4031, que va de l'Ma-15 a Son Servera; el tram de l'Ma-12 entre la Colònia de Sant Pere i Artà i la Ma-3331 de la Colònia de Sant Pere.

Pel que fa a les infraestructures afectades cal destacar el pont de la Ma-12 (km 0,8) d'Artà a Can Picafort, que s'ha esfondrat; i el pont de la Ma-4023 de Porto Cristo a Son Servera, del qual s'ha vist afectat el ferm de l'asfalt.

Per a les tasques de recuperació de tots aquests punts el Consell de Mallorca ha mobilitzat un total de 70 efectius i 17 màquines s'han desplaçat a la zona. Des de la institució insular es treballa per restablir la normalitat tan aviat com sigui possible i demana als ciutadans que evitin circular per les zones afectades.

El Departament de Territori i Infraestructures lamenta les morts causades per les inundacions i vol transmetre el condol a familiars i amics. El Consell de Mallorca ha fet un minut de silenci a totes les seves seus en senyal de dol i solidaritat amb les víctimes, els seus familiars i amics, i amb tots els afectats per les inundacions al Llevant de Mallorca.

 

Podeu seguir l’estat de les carreteres al visor de carreteres del Consell de Mallorca i al compte de Twitter: @carreteres.