Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'ajut de 600.000 euros que el Consell atorga per extraescolars arribarà al voltant de 2.400 infants dins el pla «Mallorca Reacciona»

L'ajut de 600.000 euros que el Consell atorga per extraescolars arribarà al voltant de 2.400 infants dins el pla «Mallorca Reacciona»

(23/09/2020)

El gran interès que ha despertat la convocatòria aquests primers dies entre les famílies ha fet que s'exhaurís el crèdit

El Consell de Mallorca a través de la Direcció Insular d'Esports aportarà 600.000 euros a famílies, pertanyents a la subvenció esportiva d’activitats extraescolars, emmarcada en el Pla Mallorca Reacciona. Els ajuts econòmics estan destinats a fomentar que infants i joves d’entre 6 i 16 anys participin en activitats esportives regulars durant la temporada 2020-2021 i per això se subvenciona la inscripció amb màxim de 250 euros. La finalitat d’aquesta convocatòria consisteix a impulsar hàbits de vida saludable, apropar l’esport a esportistes en edat escolar de Mallorca, fomentar els valors de l’esport i l’activitat física.

La convocatòria ha tengut un gran èxit i s'ha rebut un gran nombre de sol·licituds. Per això, la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca ha signat avui una resolució per suspendre la tramitació de les ajudes, tal com preveia la convocatòria. Així, es registraran i tramitaran les sol·licituds presentades fins al 22 de setembre.

El punt 7 de la convocatòria esmentada establia que les sol·licituds es podien presentar des del dia 15 de setembre de 2020 fins al dia 30 d’octubre de 2020, o fins que s’exhaurís el crèdit de la convocatòria.

Aquesta subvenció s'emmarca en el Decret llei 8/2020, de 13 de maig, de mesures urgents i extraordinàries per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la covid-19, que el Consell de Mallorca va posar en marxa dins el pla «Mallorca Reacciona» de reactivació social i econòmica, 20 de juliol pel Consell Executiu. L'extracte de la convocatòria va ser publicat al BOIB núm. 147, de 25 d'agost de 2020.