Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sostenibilitat i Medi Ambient obri les reserves dels refugis a la web de cara a setembre

Sostenibilitat i Medi Ambient obri les reserves dels refugis a la web de cara a setembre

(06/07/2020)

La vicepresidenta segona, Aurora Ribot, afirma que «gaudir dels refugis és una magnífica manera d’estimar i protegir el nostre territori».

Ja podem reservar al refugis del Consell de Mallorca de cara a la seva obertura el pròxim dia 1 de setembre de 2020. Aquesta és veurà condicionada per la prevenció de la Covid-19 i les noves normes sanitàries i recomanacions que hauran de complir les persones que s'allotgin.

Els refugis tindran l'aforament limitat, i per això es recomana fer la reserva a través de la pàgina web https://caminsdepedra.conselldemallorca.cat/refugis. Les capacitats disponibles del refugi s'han hagut de reduir per complir amb les noves mesures de seguretat.

La vicepresidenta segona del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha defensat que els refugis de la Ruta de Pedra en Sec compleixen una «funció essencial, la d'acostar la naturalesa a tothom, senderistes, ciutadans i ciutadanes».

Durant l'estat d'alarma, s'ha aprofitat per fer moltes millores als refugis de gestió directe del Consell de Mallorca, on s'han realitzat tasques generals de manteniment tant a l'interior com a l'exterior dels refugis, com per exemple, rehabilitar dutxes, la neteja i manteniment de la cartellera del GR-221.

Aurora Ribot, consellera executiva de Sostenibilitat i Medi Ambient, afirma que «la crisi ens ha fet reflexionar i valorar encara més el que tenim a prop. Fer ús i gaudir dels refugis del Consell de Mallorca és una magnífica manera d'estimar i protegir el nostre territori».

La possibilitat de reservar en els refugis forma part de la campanya llançada fa uns dies “Mallorca t'espera” amb la qual es dóna a conèixer indrets tan emblemàtics com la finca de Raixa, el parc natural de Sa Dragonera, la Ruta de Pedra en Sec i la Ruta Artà-Lluc per gaudir de la natura a la nostra illa. Aquesta campanya, basada en els missatges de "Obrim portes” i “Mallorca t'espera”, està inclosa al Pla de Reactivació del Consell “Mallorca Reacciona”.

​​​​​​​