Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca presenta a la World Travel Market virtual la seva aposta de destinació turística segura

Mallorca presenta a la World Travel Market virtual la seva aposta de destinació turística segura

(09/11/2020)

El conseller Andreu Serra participa en la presentació de les Illes Balears que s’ha duit a terme avui en aquesta edició digital de la fira londinenca 

El sector turístic de Mallorca es presenta a la fira internacional de turisme, la World Travel Market (WTM), enguany en versió digital per mor de la pandèmia de la covid-19, com un equip unit: la iniciativa pública i la privada caminen juntes des de l’inici de la crisi sanitària per consolidar Mallorca com a destinació segura.

El conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, ha participat en la presentació de les Illes Balears. En la seva intervenció, Serra ha tramès un missatge positiu al mercat britànic i assegura que «Mallorca està llesta per rebre visitants tan aviat com la situació ho permeti. Implementam les tecnologies més avançades per garantir una visita segura i tot el nostre coneixement per oferir unes vacances cent per cent satisfactòries. El nostre clima, els espais naturals, la gastronomia, la cultura, els nostres pobles... tot el que la gent estima de l'illa continua sent aquí. Mallorca continua sent la mateixa».

Per explicar l'estratègia turística, el Consell destaca tres grans àrees d'acció: les iniciatives que duen a terme la indústria turística, les promogudes per les institucions públiques i, de manera especial, la fortalesa del nostre sistema sanitari. L’objectiu és assegurar que qui ens visiti pugui gaudir d'un viatge segur des que arriba fins que se’n va. Per això, s'han instaurat els protocols europeus amb els procediments de seguretat que asseguren un trànsit segur i, a més, s'han incorporat solucions tecnològiques tangibles per a estades segures pertot arreu (establiments turístics, platges, esdeveniments culturals i esportius, aeroport, etc.).

Una oportunitat
La presentació de Mallorca a la WTM virtual també ha estat una oportunitat per mostrar el caràcter resilient del sector turístic de Mallorca. A més de les paraules del conseller que han analitzat la situació general a l’illa, s’han projectat vídeos promocionals. En destaca el de Rafa Nadal, un dels nostres ambaixadors més internacionals, en el qual s’assegura que a l’illa tots els esforços se centren en una estada amb totes les garanties de seguretat i qualitat. 

Les oportunitats per a Mallorca estan basades en el criteri irrenunciable de la sostenibilitat. Cal recordar que, des del mes de setembre, l’illa ja és membre actiu de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), que se centra en un desenvolupament de la indústria turística just, equitatiu i sostenible. Aquests són els criteris amb els quals l'illa també treballa per ser Observatori de Turisme Sostenible, fet que col·locaria Mallorca entre les 31 primeres destinacions turístiques que compten amb aquesta plataforma del món.

Agenda WTM
El pròxims dies, l’equip de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Turisme i de la Fundació Mallorca Turisme, durà a terme una intensa agenda d’entrevistes i trobades en línia amb agents, majoristes de viatges, mitjans de comunicació especialitzats i proveïdors turístics per tal d’informar-los sobre les accions de Mallorca per donar confiança total als mercats.

En aquest enllaç trobareu el vídeo amb la presentació de Mallorca a la roda de premsa de WTM