Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell presenta els pressupostos de 2021 al Fòrum de la Societat Civil per a la reconstrucció de les Illes Balears

El Consell presenta els pressupostos de 2021 al Fòrum de la Societat Civil per a la reconstrucció de les Illes Balears

(25/11/2020)

La presidenta Catalina Cladera i el conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, han presentat avui horabaixa els pressupostos de la institució insular per a l'any 2021 al Fòrum de la Societat Civil per a la reconstrucció de les Illes Balears, integrat per diverses entitats de l’àmbit de l’economia, l’ecologisme, la participació social i associacionisme.

A la presentació, la Presidenta i el conseller han informat els eixos principals del pressupost del Consell per a l'exercici 2021, que ascendeix fins a 494 milions d'euros, amb un increment d’11,6 milions (un 2,4 % més) en comparació amb el pressupost de 2020. Uns comptes que segons la Presidenta demostren l’esforç del Consell per seguir incrementant la dotació destinada a polítiques socials, que creix en gairebé 25 milions i arriba a 247,2 milions d'euros, però també a polítiques de reactivació econòmica i de suport als municipis. Cladera ha recordat que, des de l’entrada a la institució d’un govern progressista, els pressuposts tenen «una clara tendència ascendent, que la crisi d’enguany no aconsegueix rompre».

Aquesta trobada s’emmarca en una ronda de reunions sectorials de la presidenta del Consell per presentar els pressupostos de la institució insular, aprovats inicialment la setmana passada.​​​​