Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Fundació Mallorca Turisme i la FEHM organitzen una jornada de treball amb els principals mercats de turistes de l’illa

La Fundació Mallorca Turisme i la FEHM organitzen una jornada de treball amb els principals mercats de turistes de l’illa

(12/12/2020)

Es tracta d’una trobada internacional que se celebrarà dilluns per conèixer la situació i perspectives dels operadors turístics, així com les noves tendències de consum

Els principals mercats emissors de turisme a Mallorca seran els protagonistes de la Jornada de mercats emissors que coorganitza la Fundació Mallorca Turisme amb la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM) el pròxim dilluns dia 14 de desembre. A més d’Alemanya i Gran Bretanya, hi haurà els emergents (Suècia, França i Itàlia), així com altres dos de llarg abast: el Japó i Corea del Sud.

La finalitat és establir un context d’intercanvi de coneixement sobre aspectes fonamentals dels països emissors de Mallorca per tal d’afrontar els nous reptes generats per la crisi sanitària. Així doncs, es crearan panells de debat sobre la situació socioeconòmica d’aquests països, les potencialitats d’aquests mercats, així com les claus sobre com han afrontat la pandèmia.

Aquest context servirà també per a poder mostrar, de la mà del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, les accions dutes a terme a Mallorca, tant des del punt de vista públic com privat, per assegurar que la nostra illa sigui una destinació turística segura i totalment adaptada als nous requeriments i necessitats.

Participen activament també en la jornada la presidenta de la FEHM, María Frontera; el conseller adjunt de Turespaña a Londres, Carlos Ruiz; el conseller de Berlín, Arturo Ortiz; la d’Estocolm, Mónica Fernández; París, Tatiana Ramos; Roma, Jorge Rubio; i Tòquio, Jaime Alejandre.

La jornada s’ha estructurat en blocs temàtics amb el sistema de taula rodona, en les quals es tractarà la situació socioeconòmica i conjuntural de cada país d’origen i la dels operadors turístics, parts interessades, touroperadors i línies aèries; així com les decisions aplicades pels distints governs.

Programa i inscripcions aquí