Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Jardí Màgic torna el setembre a la Misericòrdia

El Jardí Màgic torna el setembre a la Misericòrdia

(31/07/2020)

Els dissabtes s’han programat activitats culturals per a tota la família


A partir del mes de setembre, els jardins de la Misericòrdia acolliran les activitats del cicle “El Jardí Màgic”, amb activitats culturals de qualitat dirigides al públic familiar. Gràcies a aquesta iniciativa impulsada des del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, una desena de companyies mallorquines participarà en la setena edició del programa, que es desenvoluparà del 5 de setembre al 7 de novembre de 2020, als jardins del Centre Cultural la Misericòrdia. Les activitats es desenvoluparan els dissabtes a les 11 hores i l’entrada serà de franc.

Segons ha explicat la consellera Bel Busquets, la crisi sanitària motivada per la pandèmia de la covid-19 ha obligat a reprogramar els espectacles d’El Jardí Màgic 2020, que tenia previst iniciar-se el passat mes d’abril.

“L’art de carrer, teatre, música, dansa i contacontes posaran la màgia i paraula a disposició de tots els infants que vulguin participar en aquesta nova edició del cicle, que s’iniciarà el primer dissabte de setembre i s’estendrà al llarg de tres mesos, fins al 7 de novembre”, ha explicat Busquets. D’altra banda, la directora insular de Cultura, Maria Pastor, s’ha mostrat molt satisfeta pel fet de poder programar finalment el Jardí Màgic “perquè és una bona manera d’acostar la cultura al públic familiar alhora que enriqueix l’oci dels més petits de la casa”.

L’artista Cristina Llabrés serà l’encarregada d’inaugurar el programa d’activitats, el 5 de setembre, amb l’espectacle musicoteatral La bruixa Ma-Maduixa. Un concert didàctic, participatiu, en el qual hi seran presents valors com l’amistat, la humilitat i la sinceritat.

Les companyies i artistes UnaiUna, Conte Contat, Teatritx, La Fornal d’espectacles, AgaidArts, Serena Claudia, Ramon Triguero, Myotragus teatre i Laboratori de somnis conformen també el cartell d’enguany. Amb El Jardí Màgic es consolida una oferta estable al Centre Cultural la Misericòrdia que, a més de posar en contacte nins i nines amb les arts escèniques, també treballa de manera especial el foment de la lectura.

Trobareu més informació de les activitats programades al web www.culturamallorca.cat.