Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Aclariment del Departament de Transició, Turisme i Esports sobre la política de promoció turística a la fira World Travel Market

Aclariment del Departament de Transició, Turisme i Esports sobre la política de promoció turística a la fira World Travel Market

(10/11/2022)

Des del Departament de Transició, Turisme i Esports desmentim categòricament les afirmacions publicades per un mitjà britànic posades en boca de la directora insular de Turisme, Lucía Escribano. Per cap concepte s'ha al·ludit a un criteri socioeconòmic per discriminar la tipologia de viatgers que hagin d'arribar a Mallorca.

En cap moment s'ha afirmat que la política de promoció turística de l’illa defensada pel Consell descarti l'arribada de turistes britànics en qualsevol època de l'any. Al contrari, la política de promoció ha insistit en l'allargament de la temporada i de segments turístics de valor afegit, com ara són l'esportiu, el de congressos, l’accessible, etc. 

Durant aquests tres dies a la World Travel Market de Londres s'ha fet una feina intensa per consolidar el mercat britànic, fonamental per a la indústria turística a Mallorca. Els més de 60 mitjans de comunicació convocats i atesos a Londres han entès i valorat l'oferta promocionada pel Consell.