Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Activitats del més variades durant la Diada de Mallorca

Activitats del més variades durant la Diada de Mallorca

(10/09/2016)

Un públic molt variat ha pogut gaudir de les nombroses activitats que avui el Consell de Mallorca ha organitzat dins del programa de festes de la Diada de Mallorca. Espectacles per a nins i nines, activitats per a totes les edats i concerts.

Un dels actes més multitudinaris d'aquest matí dins del programa d'actes de la Diada de Mallorca, ha estat la XX Trobada de gegants de Palma i la X Trobada de gegants de Mallorca que a durat tot el matí pel centre del Ciutat organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Palma. El vicepresident segon i conseller de Participació ciutadana i Presidència, Jesús Jurado ha assistit junt amb la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial de Cort, Eva Frade i la directora insular de Presidència i Relacions institucionals, Elena Ramis. Després de la cercavila i la plantada de gegants al Passeig del Born, Jurado i Frade han fet entrega dels obsequis a les colles geganteres participants. Es tracta del llibre "Els gegants de Mallorca escrit per en Pau Tomàs i Ramis que recull informació. "Hem de reconèixer la importància de l'esforç que significa per a les colles geganteres crear aquestes trobades que ja tenen 20 i 10 anys de vida. Sense festes i tradicions seríem menys poble".

A la Misericòrdia també s'hi ha sumat un públic variat, sobretot infantil i familiar, ja que es podia participar en la Jornada d'activitats d'educació ambiental i una exposició de maquetes dels mestres d'aixa, així com un espectacle conta contes per als més petits dins del programa El Jardí Màgic 2016. Dins del claustre de la Misericòrdia s'ha disputat el Trofeu Diada de Mallorca de Tir de Fona.

A més a més durant el matí s'han pogut visitar tant Raixa com la Seu del Consell de Mallorca. També hi ha hagut oferta d'oci a la tarda, com el musical "Una passejada per Broadway" al Teatre Principal, els concerts de la Diada.cat al Pont d'Inca amb El petit de Can Eril i el Salvatge Cor. Mentre que alguns es preparen per iniciar la XXXVII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana que començarà aquesta nit.