Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ajuda’ns a cercar un nom!

Ajuda’ns a cercar un nom!

(22/11/2022)

El taller de mestres d’aixa del Consell de Mallorca ha construït una nova barca

El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient llança un nou concurs per triar el nom a la nova barca que ha estat construïda pels mestres d’aixa del Consell de Mallorca. El gussi és una barca petita per pescar. Té la mateixa forma a proa i a popa, i això li permet remar en les dues direccions amb facilitat. La construcció d’aquesta barca ha estat possible gràcies a les plantilles del mestre Antoni Llonch.

Es convida a tothom a suggerir un nom que capti l’essència i esperit d’aquesta nova barca. Es poden proposar noms dintre d’aquestes categories: illots, aus marines, plantes aquàtiques, fauna marina, topònims mallorquins, noms de vents, etc. El nom seleccionat serà imprès al costat de la barca!

Les propostes han de ser presentades abans del 4 de desembre a través d’aquest formulari en línia. Les explicacions han de ser breus i concises, amb un màxim de 500 caràcters per a descriure la teva proposta. Després d’escollir els millors noms, hi haurà una segona ronda per compartir els noms preseleccionats i que aquests puguin ser votats per finalment triar el nom guanyador entre tots i totes.

Formulari per participar: https://bit.ly/ConcursNomBarca

Més informació sobre els mestres d’aixa: https://web.conselldemallorca.cat/ca/patrimoni-maritim