Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Alcúdia i Pollença es sumen a la campanya ‘Repensem Mallorca’

Alcúdia i Pollença es sumen a la campanya ‘Repensem Mallorca’

(04/02/2016)

El president Miquel Ensenyat i el conseller Joan Font han continuat avui les visites als municipis de Mallorca en el marc de la campanya de participació ciutadana iniciada per part de la institució insular.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el conseller insular de Desenvolupament Local, Joan Font, han visitat avui els municipis d’Alcúdia i Pollença en el marc de la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’, iniciada fa pocs mesos per part de la institució insular.

 

El batle d’Alcúdia, Antoni Mir, ha rebut als responsables polítics del Consell i, acompanyat de la resta de regidors del consistori local, els ha exposat els problemes i mancances que pateix a dia d’avui el seu municipi. Mir ha destacat els problemes que tenen a l’hora d’executar el projecte de reforma de l'àrea recreativa del Port d'Alcúdia (zona piscina de GESA), així com també en la conservació del casc antic i del teatre romà.

 

Per altra part, Ensenyat i Font també s’han reunit amb 12 entitats i associacions locals amb l’objectiu de presentar la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’, així com també animar-los a participar-hi. Els representants de les entitats assistents han exposat els problemes que pateixen. Entre aquests han destacat els temes de les convocatòries de subvencions per a projectes culturals.

 

A Pollença, el seu batle, Miquel Àngel March, acompanyat de la resta del seu equip de govern, i dels membres de l’oposició, ha exposat la problemàtica amb la què es troben a l’hora de tramitar subvencions a davant el Consell de Mallorca.

 

Finalment els responsables polítics de la institució insular s’han reunit amb les entitats i associacions locals pollencines a les quals han convidat a participar a la campanya ‘Repensem Mallorca’, impulsada per part del Consell de Mallorca.