Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Algaida rehabilita l'edifici de sa Peixateria gràcies a una subvenció de 91.800 € del Consell

Algaida rehabilita l'edifici de sa Peixateria gràcies a una subvenció de 91.800 € del Consell

(15/10/2019)

El projecte està finançat pel Pla especial d’ajudes per a obres i serveis de competència municipal 2018-2019, amb la voluntat de millorar els espais i els serveis per a la ciutadania.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha visitat Algaida i s’ha reunit amb la batlessa Maria Antònia Mulet i part del seu equip de govern, en el marc de les reunions que està realitzant arreu de l’illa per explicar les diferents línies d’ajuts del Departament i algunes de les accions que es plantegen per a 2020. En el cas de Cooperació Local, la intenció en aquestes reunions és escoltar els suggeriments dels consistoris respecte als projectes subvencionables amb el pla especial d’inversió municipal. 

Precisament, el Pla especial d’ajudes per a obres i serveis de competència municipal 2018-2019 ha atorgat 91.884,02 € a Algaida per un projecte de rehabilitació de l’antiga Peixateria amb l’objectiu de donar-li un ús sociocultural. D’aquesta manera, es podran realitzar exposicions i altres actes de caràcter cultural en aquest edifici del centre del poble.

Amb motiu de la visita del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local al municipi, el conseller Alzamora ha comprovat les millores que s’estan fent en aquestes instal·lacions i ha conegut el projecte que millorarà els exteriors. Els ajuts de Cooperació Local tenen com a objectiu millorar els equipaments i instal·lacions municipals i oferir millors serveis a la ciutadania. 

Els han acompanyat el director insular de Cooperació Local i Caça, Jaume Tomàs; el director insular de Participació i Joventut, Àlex Segura; la primera tinent de batlessa, Margalida Puigserver; i les regidores Maria Antònia Reinés (Educació i Joventut), Margalida Fullana (Promoció Econòmica), Catalina Pastor (Salut i Gent Gran) i Margalida Garcias (Cultura i Patrimoni).