Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Alumnes del IES Guillem Colom Casesnoves de Sóller netegen la platja d’en Repic en l’àmbit de la iniciativa Let’s Clean Up Europe

Alumnes del IES Guillem Colom Casesnoves de Sóller netegen la platja d’en Repic en l’àmbit de la iniciativa Let’s Clean Up Europe

(13/05/2016)

El CEIP Es Molins de s’Arracó també participà, aquesta setmana, d’aquest projecte netejant els voltants de la seva escola

El programa d’Educació Ambiental sobre Residus del Consell de Mallorca, finançat per Ecoembes i executat per Deixalles s’ha adherit durant aquesta setmana a la iniciativa europea “Let’s Clean Up Europe”, que té com a principal objectiu implicar a la ciutadania en la conservació del seu entorn i conscienciar sobre els perjudicis de llençar fems.

 

Els alumnes i professors del IES Guillem Colom Casesnoves  de Sóller s’han acostat avui dematí fins a la platja d’en Repic per netejar de fems aquesta zona tan emblemàtica del municipi. A l’activitat també s’hi ha sumat la directora insular de Residus, Catalina Maria Canals, el regidor de Medi Ambient de Sóller, Pep Lluís Puig, i la regidora d’Educació, Mari Cruz Ensenyat. Durant prop de dues hores els participants han recollit i han separat els fems en diferents sacs: vidre, paper, envasos i reutilització.

 

Dilluns passat, els alumnes i mestres del CEIP Es Molins de s’Arracó varen netejar els voltants de l’escola, adherint-se també al “Let’s Clean Up Europe”.

 

Els joves i adults que han participat en totes dues activitats s’han mostrat molt sorpresos de la quantitat de fems que han trobat a terra i, sobretot, de la seva gran varietat: des de tubs de pasta de dents, botelles, llosques, encenedors fins a sabates.

 

“Let’s Clean Up Europe” vol arreplegar les iniciatives locals que es duen a terme per potenciar la seva repercussió i que els participants puguin comprovar en primera persona la gran quantitat de residus que s’aboquen al seu municipi. A més, aquest tipus d’accions són una gran oportunitat per incrementar el nivell de conscienciació sobre la problemàtica dels fems i ajudar a canviar el comportament de la gent.