Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Antoni Frontera, amb Duna de Llevant, guanyador del 83è Gran Premi Nacional de Trot 2016

Antoni Frontera, amb Duna de Llevant, guanyador del 83è Gran Premi Nacional de Trot 2016

(22/05/2016)

El cavall, propietat de la quadra Yamo-Llevant, s’ha fet amb la victòria amb un temps de 1’16.7 a un Hipòdrom Son Pardo ple fins a la bandera per viure en directe la cursa de trot més important de l’any, disputada sobre una distància de 2.150 metres.

El menador Antoni Frontera, a les regnes de Duna de Llevant, ha guanyat avui el 83è Gran Premi Nacional de Trot 2016, disputat a un Hipòdrom Son Pardo ple de gom a gom per seguir en directe la cita cavallista més important de les Illes Balears. El producte, propietat de la quadra Yamo-Llevant, ha finalitzat en primera posició amb un temps de 1’16.7 per davant de Dimoni des Llorer, que, conduït per Joan Fluxà, ha finalitzat en segona posició amb el mateix temps que el guanyador.

 

La tercera posició ha estat per Deco Sas, que ha finalitzat amb un temps de 1’17.3 a les regnes de Guillem Andreu. El cavall entrenat per Andreu Mesquida ha estat seguit per Dodi que, amb Joan Bauza com a menador ha finalitzat en quarta posició amb un temps de 1’17.4.

 

El president del Consell, Miquel Ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el president de l’IEHM, Jaume Ramis, han fet entrega del trofeu, obra de l’artista Maria Genovard, al guanyador de l’edició d’enguany del Gran Premi Nacional de Trot. La consellera de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears, Ruth Mateu, el director general d’Esports, Carles Gonyalons, i la directora general de Comerç i Empresa, Maria Pilar Sansó, també han assistit a Son Pardo per seguir en directe el 83è Gran Premi Nacional de Trot 2016.

 

La carrera, a la qual hi han participat els 15 millors productes nacionals de tres anys, ha estat retransmesa en directe pel Canal Equidia i pel canal autonòmic IB3 Televisió.