Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Aprovades les normes subsidiàries de Sant Joan

Aprovades les normes subsidiàries de Sant Joan

(28/10/2016)

La Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme ha aprovat definitivament les normes subsidiàries del municipi de Sant Joan. Amb aquest municipi, ja són sis els que s’han adaptat al Pla Territorial de Mallorca.

La Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Consell de Mallorca, reunida en sessió ordinària, ha aprovat, per unanimitat, les normes subsidiàries del municipi de Sant Joan. L’aprovació definitiva està supeditada a una sèrie de prescripcions que l’Ajuntament ha de modificar.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha agraït la «feina que s’ha fet entre la Direcció Insular d’Urbanisme i l’Ajuntament de Sant Joan perquè avui puguem aprovar aquestes normes. Que un municipi tengui un planejament al dia facilita a l’Ajuntament la tasca diària pel que fa a l’urbanisme. A més, és sobre el planejament urbanístic que es decideix com volem que sigui el poble».

El batle de Sant Joan, Pablo Pascual, ha estat presentat a la comissió i també ha agraït el suport unànime que han rebut les normes subsidiàries i la tasca intensa per part de les dues institucions per arribar a aquest punt.

Sant Joan és el sisè municipi que s’adapta al Pla Teritorial de Mallorca (PTM). El Consell fa feina amb els diferents ajuntaments perquè tenguin un planejament adaptat al PTM. A part de Sant Joan, els municipis que ja s’hi han adaptat són: Artà, Alcúdia, Calvià, Son Servera i Inca. Des del Departament de Territori i Infraestructures, la intenció és que es puguin aprovar més normes subsidiàries i plans generals durant la legislatura.