Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Aprovats els comptes 2016 del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial

Aprovats els comptes 2016 del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial

(04/07/2017)

A més, durant la reunió de la Junta Rectora, s’ha presentat una proposta per modificar els estatuts i actualitzar-los i, a més a més, eliminar la figura del gerent del consorci.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, han presidit la reunió de la Junta Rectora del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial. Durant la trobada, s’han aprovat els comptes del consorci de l’any de 2016 i també s’ha aprovat la modificació dels estatuts de l’ens.

La principal novetat de la modificació dels estatuts és l’eliminació de la figura de gerent del consorci. L’equip de govern va decidir que aquest càrrec no era necessari i ja se’n  va eliminar la partida del sou als pressuposts de 2017. A partir d’ara, les funcions de gerent les assumirà la vicepresidenta del consorci, la consellera Mercedes Garrido.

Per altra banda, també s’ha aprofitat la modificació per actualitzar els articles que feien referència a normativa que ha variat i per canviar les referències a la candidatura a patrimoni mundial i referir-se ja a la declaració.

A banda d’Ensenyat i Garrido, també són membres de la Junta Rectora el vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles; la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino; el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado; el director general de Transports del Govern de les Illes Balears, Jaume Mateu; la directora general de Coordinació, Rosario Sánchez. I també hi assisteixen, amb veu però sense vot, un representant de cada grup polític del Ple del Consell de Mallorca.