Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca contracta a 23 persones a través del programa SOIB Reactiva 2022, adreçat a persones joves i persones que estan en situació de desocupació de llarga durada.

El Consell de Mallorca contracta a 23 persones a través del programa SOIB Reactiva 2022, adreçat a persones joves i persones que estan en situació de desocupació de llarga durada.

(07/03/2023)

La vicepresidenta i consellera de Media Ambient Aurora Ribot valora molt positivament la seva incorporació

Aquesta nova convocatòria de subvencions és una continuació del programa «SOIB Reactiva», llançat el 2020 i que va tenir continuïtat el 2021, en el marc del Pla de Xoc per a l’Ocupació, el qual, a la vegada, forma part del Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears.

 

La consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot va donar la benvinguda a les nou persones que s'incorporen al departament de Sostenibilitat i Medi Ambient i els ha animat i encoratjat a “aprendre molt aquests mesos sobre com funciona l'administració i la feina de servei públic. És molt important per al departament poder comptar amb els vostres coneixements i les ganes d'aportar i fer bona feina”.

Per la seva banda, el conseller de Presidència, Javier de Juan destacat “la col·laboració entre institucions públiques per crear llocs de feina adreçats als sector de població que tenen més dificultats per trobar-ne”. De Juan ha recordat que aquesta iniciativa es va idear per contrarestar els efectes negatius de la pandèmia i que beneficia tant a la institució insular reforçant la se plantilla com a les persones contractades, amb una oportunitat labora en l’administració pública

L’objectiu del programa Soib Reactiva 2022, promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d'Ocupació i d'Assumptes Laborals, mitjançant la incorporació d'elements identificatius d'aquests organismes, és oferir una feina, durant 6 mesos, a persones que tenen més de 30 anys i són aturades de llarga durada, així com a joves menors de 30 anys, amb qualificacions inferior a l'educació superior. També és una oportunitat per mantenir o, si escau, per reincorporar hàbits i competències laborals que seran clau per a la recerca eficient d'una feina en el mercat ordinari.

Per poder dur a terme aquest programa la subvenció concedida pel SOIB és de 292.907'632 euros.