Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Arriba la sisena edició de Mallorca loves MICE amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme 

Arriba la sisena edició de Mallorca loves MICE amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme 

(02/03/2023)

El presentador i humorista Ángel Martín obrirà l'esdeveniment, que enguany se celebrarà a Alcúdia entre el 10 i el 12 de març 

El Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, dona suport a l’esdeveniment Mallorca loves MICE, la trobada més important de professionals del sector de congressos a les Illes Balears. Enguany, la cita, organitzada per Pidelaluna Events, tendrà lloc entre els dies 10, 11 i 12 de març. El conegut i polifacètic presentador i humorista Ángel Martín serà l'encarregat de conduir l’esdeveniment.

La sisena edició es trasllada, per primera vegada, de Palma a Alcúdia. “Ponents, agències convidades nacionals i internacionals i tots els assistents podran gaudir d'una localitat preciosa, amb un dels conjunts emmurallats més bonics d'Espanya, i també descobrir el nord de Mallorca”, assegura Alessia Comis, directora de Pidelaluna Events. Un altre dels canvis respecte a anys anteriors és que el programa se sintetitza en un sol dia d'esdeveniment, que serà el divendres 10 de març. Mentre que els dies 11 i 12, dissabte i diumenge, els Hosted Buyers puguin conèixer l'illa amb excursions i activitats organitzades.

El conseller de Transició, Turisme i Esports i president de la Fundació Mallorca Turisme, Andreu Serra, ha destacat que "des del Consell de Mallorca volem fer costat al turisme de congressos, un turisme que ens ajuda a desestacionalitzar, diversificar i generar coneixement. El desenvolupament d'aquest sector és ferm i consolidat”. “De fet, en aquests moments la Mallorca Oficina de congressos ha passat a ser un organisme publicoprivat gràcies a la incorporació de la Cambra de Comerç, de l'Ajuntament de Palma i del Consell de Mallorca", ha afegit el conseller Serra.

Un programa intens i variat

El programa d'aquesta sisena edició del Mallorca loves MICE es desenvoluparà íntegrament el divendres, 10 de març, a l'Auditori d'Alcúdia. Després de la inauguració oficial a càrrec de l'humorista i presentador Ángel Martín, el programa inclou, entre altres propostes, un col·loqui amb David Noack, director del Madrid Convention Bureau, i una taula rodona sobre Tendències en esdeveniments, amb Natalia Ros de Meet In, Eric Mottard d’Eventoplus i Manuel Molina d’Hosteltur. A la tarda hi haurà un taller de posicionament i marca personal, a càrrec de Javier Corral, i s'activaran les reunions entre Partners i Hosted Buyers.